Нещодавно ми анонсували старт продажів обладнання ATCOM Technologies. Компанія ATCOM Technologies заснована в 1998 році, штаб-квартира та R&D центр розташовані в місті Шеньчжень, Китай. Компанія спеціалізуєтся на виробництві обладнання VoIP. В якості елементної бази в продукції ATCOM використовуються чіпсети від лідерів індустрії: Lantiq, Intel, Braodcom, DSPG, Atheros, що забезпечує високу продуктивність і стабільність.

Продукція ATCOM Technologies поставляється в більш ніж 60 країн, в тому числі: США, Японію, Німеччину, Італію, Францію, Бразилію, Польщу. Телефони ATCOM легко інтегруються під різні комунікаційні платформи. У базовій версії є необхідний набір інструкцій для інтеграції з АТС: Asterisk, Trixbox, Elastix, Broadsoft, Freeswitch, Huawei, Avaya, Mitel, Unify, ZTE, Epygi.

Пропонуємо системним інтеграторам на тестування наступні моделі IP-телефонів:

  • ATCOM A48W - професійний IP-телефон на 32 SIP-акаунта з кольоровим дисплеєм 3,2" (роздільна здатність 462x278) та можливістю підключення по Wi-Fi (802.11bgn 2,4 ГГц, авторизація через WEP/WPA/WPA2-PSK/Enterprise). Однією з переваг ATCOM A48W є підтримка широкосмугового голосового стандарту TIA920 з чітким звуком у форматі HD. Телефон ідеально підходить для використання на різних підприємствах і в офісах з великою кількістю співробітників.
  • ATCOM A41 / A41W - IP-телефон на 8 SIP-аккаунтів (модель A41W з підтримкою Wi-Fi). Даний апарат ідеально підійде офіс-менеджерам, операторам call-центру, а також співробітникам, яким доводиться багато спілкуватися по телефону. Телефон оснащений 4 контекстно-орієнтованими клавішами з підсвіткою та 8 програмованими клавішами з 2-кольоровою підсвіткою BLF. До телефону можна підключити до 5 додаткових консолей Rainbow E (до 88 клавіш швидкого набору).
  • ATCOM A10W - недорогий IP-телефон з підтримкою Wi-Fi. Вкрай зручний для використання в офісах компаній, які часто переїжджають, а також в історичних будівлях (музей, концертні зали, ...) де провести дроти до робочого місця неможливо. Телефон має вбудований радоімодуль 2,4 ГГц 802.11b/g/n з можливістю авторизації по протоколам: WEP, WPA/WPA2-PSK, а також по самому захищеному - WPA2-Enterprise (через Radius-сервер).

Для оформлення заявки на тестування обладнання напишіть за адресою info@a-kom.ua або зв'яжіться з Вашим менеджером.