Компанія «А-КОМ» візьме участь в Міжнародному Гранд Форумі «Навколо Кабелю. Навколо IP. Академія FTTx» в якості партнера

13 квітня Київ зустріне головну подію українського телекомунікаційного ринку – Міжнародний Гранд Форум «Навколо Кабелю. Навколо IP. Академія FTTx» (або ACAIP-2017). Компанія «А-КОМ» запрошує всіх своїх партнерів та клієнтів прийняти участь в цьому унікальному галузевому заході, який об'єднає найкращих представників телеком-спільноти регіону.

Форум являє собою ідеальний майданчик для професійних та бізнес-комунікацій і покриває всі питання, що пов'язані з проектуванням, будівництвом, модернізацією та експлуатацією мереж зв'язку на основі мідних та волоконно-оптичних кабелів, а також питання проектування, будівництва, модернізації та експлуатації сучасних інформаційно-комунікаційних систем та нюанси управління всіма цими процесами.

ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ БЕЗПЛАТНО* СЬОГОДНІ! >>>

На Гранд Форумі будуть зроблені цікаві доповіді для керівників підприємств та директорів, CIO та керівників ІТ, фахівців в області кабельних систем зв'язку і корпоративних комунікацій на базі IP. Зокрема, Олег Бугрім, менеджер з розвитку бізнесу компанії «А-КОМ», виступить з презентацією «Практичні новинки 2017: Монтаж і обслуговування мереж передачі даних».

Щоб обговорити найбільш злободенні теми в рамках ACAIP-2017 пройдуть живі дискусії:

  • Кабель помер! Хай живе кабель! Що чекає український ринок СКС.
  • Чи є життя у провайдерів після закону про блокування?
  • Багатомільярдний ринок IoT: де Україна?! (за участю Ігоря Пигарева, експерта з Better Regulation Delivery Office).

Детальніше з самим Форумом можна ознайомитись на офіційному сайті ACAIP-2017: www.kyiv-acaip-2017.ciseventsgroup.com.

До зустрічі на Форумі!

*Лише для кінцевих споживачів та інтеграторів профільних ІКТ-рішень! Детальніше – у розділі Умови участі.