Supra Plus NC (PL-H251N),гарнітура телефонна

Артикул: PL-H251N

Товар не постачається

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

SupraPlus BNC(PL-H251N) — Телефонна гарнітура компанії Plantronics з одним навушником і мікрофоном з шумопридушенням. Маса гарнітури SupraPlus BNC (PL-H251N) з одним навушником — 74 р. SupraPlus BNC (PL-H251N) оснащена виносним мікрофоном з шумопридушенням на жорсткому тримачі, положення якого регулюється, а розширений частотний діапазон прийнятого сигналу забезпечує природне звучання голосу. Гарнітура SupraPlus BNC(PL-H251N) призначена для використання, як традиційним аналоговим телефонним обладнанням, так і сучасними VoIP-системами контакт-центрів і продовжується відомим офісом, і продовжує бути зареєстрованим, і продовжується. Успадкувавши високу надійність і основні риси перевіреного часом ергономічної конструкції гарнітур попереднього покоління, гарнітура SupraPlus BNC (PL-H251N) серії SupraPlus & trade; виконана з застосуванням передових технологій і здатна задовольнити найвибагливіші вимоги професіоналів.
Гарнітура SupraPlus BNC (PL-H251N) має привабливий дизайн з класичним оголов'ям. Її легка і зручна конструкція дозволяє комфортно почуватися в гарнітурі протягом всього робочого дня. Завдяки односторонньому підведенню сполучного шнура, гарнітуру можна швидко зняти або одягнути навіть однією рукою.
Серія SupraPlus™ оснащена виносним мікрофоном з шумопридушенням на жорсткому тримачі, положення якого регулюється, а розширений частотний діапазон сигналу, що приймається, забезпечує природне звучання голосу в навушниках.
Випускається SupraPlus™ в декількох модифікаціях з одним або двома навушниками і звукопровідною трубкою замість виносного мікрофона. Маса гарнітури з одним навушником — 49 г, з двома  — 74 р. Можливі два варіанти колірного виконання кожної модифікації mdash; чорний з подушечками навушників з поролону і сріблястий з подушечками зі шкіри.