Plantronics Savi W410M (Over-the-head) — бездротова DECT гарнітура для комп'ютера, оптимізована для Microsoft Office Communicator та Lync

Артикул: PL-W410-M

Ціна:

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Plantronics Savi W410M - бездротова DECT гарнітура, оптимізована для роботи з Microsoft Office Communicator і Lync. До комп'ютера гарнітура підключається за допомогою USB DECT адаптера та автоматично інтегрується із софтфоном. Ергономічний дизайн гарнітури Savi W410M забезпечує максимальний комфорт для користувача, під час проведення тривалих аудіо-дзвінків та веб-конференцій.

Унікальною особливістю адаптера є можливість підключення до нього до 3 додаткових гарнітур. Таким чином, користувач має можливість створювати конференцію зі співрозмовником, запросивши до розмови також своїх колег. При цьому Plantronics Savi W410M забезпечує стабільний зв'язок на відстані до 120 метрів (у прямій видимості) від комп'ютера.

Plantronics Savi W410M оснащена найсучаснішими технологіями обробки та передачі звуку: чіткий сигнал без перешкод та захист від фонових шумів забезпечуються вдосконаленою технологією цифрової обробки сигналу (EDSP), а завдяки роботі гарнітури в розширеному частотному діапазоні (до 6800 Гц), голос користувача передається без спотворень та втрати реалістичності. Plantronics Savi W410M дбає і про здоров'я користувача. Технологія SoundGuard & Reg; DIGITAL™ захищає слух від звукових перепадів вище за безпечний рівень (118 дБА), і шумових навантажень, що виходять за кордон 85 дБА.


 


 

Основні технічні характеристики Plantronics Savi W410M:

Автоматична інсталяція та повна сумісність із Microsoft® Office Communicator та Lync™ (не вимагає додаткового ПЗ)

Технологія передачі чіткого звуку CAT-iq

Удосконалена цифрова обробка сигналу (EDSP)

Технологія захисту слуху SoundGuard ® DIGITAL™

Адаптивна система живлення забезпечує більший час роботи акумулятора в режимі розмови або очікування

Мікрофон із системою шумоподавлення

Можливість підключення до 3-х додаткових гарнітур

Віддалений прийом/завершення виклику торканням однієї кнопки

Радіус гарнітури — до 120 метрів

Час роботи в режимі розмови — до 13 години

Вага гарнітури — 72 гр

 

Також, компанією Plantronics представлена ​​ UC версія, оптимізована для додатків Unified Communications та софтфонів Avaya, Cisco, IBM, Skype та інших >

 

 

Огляд програмного забезпечення Plantronics Spokes. Відео!