Konftel 300Wx-WOB - бездротовий DECT конференц-телефон (комплектація без DECT-бази)

Артикул: KT-300Wx-WOB

Ціна:

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію
Бездротовий DECT конференц-телефон Konftel 300Wx підтримує стандарт GAP з технологією CAT-iq, що забезпечує найвищу якість мови, що передається під час конференції. Наявність USB-порту дозволяє легко підключати телефон до комп'ютера для оновлення програмного забезпечення та здійснення дзвінків через Інтернет (наприклад, через SKYPE). Додатковою можливістю Konftel 300Wx є підключення зовнішніх мікрофонів для збільшення зони охоплення, також  кконференц-телефон має широкий набор інтелектуальних функцій, покликаних спростити проведення телеконференцій.

Акумуляторна батарея працює до 60 годин роботи в режимі розмови, що дозволяє не тільки використовувати конференц-телефон цілий робочий тиждень без додаткової підзарядки, але і забезпечує повний мобільність пристрою без прив'язки до мереж живлення. 

 

Комплектність постачання
Konftel 300Wx, адаптер живлення, акумулятор, зарядний пристрій, набір інтерфейсних кабелів.

Технические характеристики беспроводного DECT конференц-телефона Konftel 300Wx

 
  • Аудио-характеристики:

Технология OmniSound® HD с широкополосной системой передачи голоса.

Всенаправленный микрофон.

Диапазон частот: 200—3 300 Гц (DECT), 200—7 000 Гц (USB).

Зона приема: до 30 м2 (менее 10 участников).

Громкость: максимум 90 дБ в радиусе 0,5 м.

Эквалайзер: различные настройки тембра (глухой, нейтральный, яркий).

 

  • Подключение и разъемы:

DECT: поддержка стандарта GAP c с технологией CAT-Iq, радиус действия до 200 м на открытом пространстве, до 50 м в зданиях.

Мобильный телефон: 6/6.

Порт USB 2.0.

 

  • База Konftel DECT:

подключение к аналоговым линиям УАТС или ТфОП, разъем RJ-11, поддержка стандарта GAP.

 

  • Питание:

Аккумуляторная батарея: емкость 5 200 мАч, до 60 часов работы в режиме разговора или до 270 часов работы в режиме ожидания.

Зарядка батареи: трансформатор 100—240 В переменного тока/14 В постоянного тока (длина 6 м).

База Konftel DECT: трансформатор 100—240 В переменного тока/6 В постоянного тока, (длина 2 м).

 

  • Эксплуатационные характеристики:

Температура: 5-40°C (41-104°F)

Относительная влажность: 20—80% без образования конденсата

Размер: диаметр — 240 мм, высота – 77 мм

Вес: 1 кг

 

Технологія бездротового зв'язку DECT - висока якість звуку та великий радіус дії

У телефонному апараті використовується перевірена і добре зарекомендована технологія бездротового зв'язку DECT з технологією GAP/CAT-iq. Радіус дії телефону Konftel 300Wx досягає 200 метрів, що дозволяє переносити його в місце проведення конференції, а завдяки підтримці стандарту GAP/CAT-iq конференц-телефон забезпечує чудову якість звуку при проведенні rтелеконференцій через IP-підключення.
 
 
 
Підключення додаткових мікрофонів
У конференц-телефоні передбачена можливість підключення комплекту зовнішніх мікрофонів, що дозволяє збільшити зону охоплення до 70м.
 
 
Високоякісна "інтелектуальна" акумуляторна батарея
Високоякісний акумулятор, що перезаряджається, забезпечує до 60 годин роботи в режимі розмови і до десяти днів роботи в режимі очікування за умови повної зарядки. Батарея заряджається шляхом встановлення телефону Konftel 300Wx на базу, що входить до комплекту постачання пристрою. Індикатор, розташований на батареї, показує рівень заряду, що залишився. Ця інформація також дублюється на екрані Konftel 300Wx. Якщо передбачається використовувати додаткові батареї і зарядний пристрій, то замінити акумуляторну батарею, що розрядилася, буде досить просто.
 
Русифіковане меню
Konftel 300Wx має повністю русифіковане меню налаштування та управління, що забезпечує додатковий комфорт та простоту при використанні конференц-телефону.
 
Запис розмов на карту пам'яті
Конференц-телефон Konftel 300Wx дозволяє записувати телефонні розмови або фрагменти промови на картку пам'яті SD. Записані розмови можна прослухати на самому телефоні або на комп'ютері, обладнаному пристроєм для читання карт пам'яті.
 
 
Аудіотехнологія OmniSound® HD – чудова якість звуку
Запатентована аудіотехнологія OmniSound® гарантує якісну передачу кристально чистого звуку в обох напрямках, що дозволяє ефективно брати участь у телеконференціях. Це забезпечується завдяки відмінним динамікам та високочутливому мікрофону з діаграмою 360°.
Технологія OmniSound® HD гарантує передачу звуку високої чіткості під час дзвінків за протоколом VoIP. Вона має наступні характеристики: автоматичне ехопридушення і усунення відволікаючих   фонових шумів, а також еквалайзер, що дозволяє індивідуально налаштовувати різні настройки звуку.
Ви можете вільно переміщатися по приміщенню, розмовляти та брати участь в обговореннях - якість звуку залишиться чудовою: він не пропадатиме, слабшатиме або переходитиме в луну.

 

Майстер конфігурації конференції
Функція полегшує здійснення конференц-дзвінків. Після створення групи абонентів з усіма учасниками групи можна зв'язатись натисканням однієї «гарячої» клавіші. Ця функція дуже зручна при конференціях, що часто повторюються, з одними і тими ж абонентами. Майстер налаштування конференц-зв'язку допоможе створити та зберегти до 20 груп у межах кожного профілю.
 
Телефонна книга
У телефонній книзі зберігається до 200 контактів і до 20 абонентських груп.
 
ЖК-дисплей та повнонабірна тастатура
Екран: РК розміром 128 x 64 пікселів (5 x 2,5 дюйма). Тастатура: буквено-цифрова 0—9, кнопка «*», кнопки включення та вимкнення, кнопка відключення звуку, кнопка утримання дзвінка на лінії, кнопки збільшення та зменшення гучності, п'ять кнопок для навігації по меню, кнопка вибору лінії, кнопка майстра налаштування конференц-зв'язку.
 
Широкі можливості підключення
На додаток до технології бездротового зв'язку DECT, за допомогою порту USB конференц-телефон Konftel 300Wx можна підключати до комп'ютера або ноутбука для здійснення дзвінків за технологією VoIP із використанням широкосмугової системи передачі голосу. У режимі вибору лінії можна комбінувати різні технології з'єднання та перемикатися між ними.
 

Опції та аксесуари для бездротового DECT конференц-телефону Kontel 300Wx

 

  • IP-DECT станція Konftel IP-DECT10 – KT-IP-DECT10
  • DECT-станція для ТА серії Kontel 300W - KT-300W-DECT-BS
  • Комплект додаткових мікрофонів (2 шт)  - KT-mics-300
  • Додаткова акумуляторна батарея – код: KT-300-battery
  • Зарядна підставка – код: KT-Cradle
  • Карта пам'яті, 2 Гб – код: KT-SD-card
  • Інтерфейсні кабелі для підключення мобільних телефонів – артикул уточнюйте у продавця