EagleEye Director II високопродуктивна камера для систем відеоконференцзв'язку Poly (система автоматичного наведення, дві камери EagleEye IV-12x)

Артикул: 7230-69420-114

Товар не постачається

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Приготуйтеся до зйомки крупним планом — інтелектуальна камера перетворить відеоконференцію на інтерактивну нараду з ефектом особистої присутності.
Наради співробітників, які працюють у різних куточках світу, проходять настільки природно, якби вони знаходилися в одній кімнаті. Кожен виступаючий відображається великим планом, і для цього не потрібно витрачати багато часу на налаштування. Камера Polycom® EagleEye™ Director II автоматично збільшує зображення учасника, що виступає в даний момент, без використання пульта дистанційного керування і попереднього налаштування камери.
EagleEye Director II виводить відеоконференцзв'язок на новий рівень. Учасникам конференції більше не доведеться хвилюватися, щоб залишатися в полі зору камери, або переривати розмову, щоб узяти пульт дистанційного керування. Вони можуть присвятити 100% свого часу головному завданню — вирішенню ділових питань.
Автоматичне відстеження учасників
Фокусування та збільшення зображення учасника, що виступає в даний момент, дозволяє чітко побачити вираз його обличчя, міміку та жести, підвищуючи залученість усіх учасників та ефективність наради. Використовуючи новітні технології відстеження виступаючого та розпізнавання облич, система EagleEye Director II безперервно сканує приміщення та керує камерою для правильного відображення кожного учасника. Як тільки учасник починає говорити, система плавно збільшує його зображення, як під час показу телепередачі.
Тісна взаємодія
Під час будь-якої наради важливо не тільки взаємодіяти з учасником, який виступає в даний момент, але й залучити кожного присутніх. EagleEye Director II чудово справляється і з цим завданням. Система наближає зображення того, хто говорить, і в той же час відображає всіх присутніх у меншому за розміром вікні.
Інтелектуальна аналітика даних
Можливості EagleEye Director II не обмежуються лише конференц-залом — при використанні системи разом із рішенням Polycom® RealPresence Clariti™* вона також надає важливу аналітичну інформацію для розрахунку окупності інвестицій у відео-співробітництво. Аналітичні звіти включають інформацію про кількість учасників на початку, в середині і в кінці кожної наради. Ця інформація допоможе переконатися, що з інвестицій у кожний конференц-зал отримується максимальна вигода. Крім того, ІТ-спеціалісти можуть відстежувати використання приміщень, щоб забезпечити відвідуваність автоматичних конференцій та переконатися, що вони не проводяться у порожніх кімнатах.

Комплектація:

Базовий блок EagleEye Director II, джерело живлення, необхідні кабелі та дві камери EagleEye 4-12X
Сумісні відеосистеми Polycom
Polycom® RealPresence® Group 300, 500, 700 серій та Poly G7500
Рекомендований розмір приміщення
Учасники повинні знаходитись на відстані не далі 10 м від EagleEye Director II
Продуктивність може відрізнятися залежно від конфігурації переговорних кімнат
Режими
Відображення учасника, що виступає
Відображення всіх учасників
Підключення
1 вихід Mini-HDCI для підключення відеосистеми
2 роз'єми USB 2.0
1 стереороз'єм 3,5 мм
1 вхід HDMI
1 вихід HDMI
Фізичні характеристики
Базовий блок з вертикальним набором мікрофонів
283 x 548 x 140,5 мм (В x Ш x Г)
Електричні характеристики
Джерело живлення з автоматичним розпізнаванням вхідної напруги
Стандартна робоча напруга/потужність — 100-240 В, 50/60 Гц, вихідна напруга 12 В/5 А

  • Більш інтерактивний та зручний процес проведення нарад завдяки камері з автоматичним керуванням, яка наближає особу виступаючого на даний момент учасника без використання пульта дистанційного керування
  • Обмін невербальними сигналами та загальний вигляд приміщення завдяки одночасному відображенню виступаючого учасника (крупним планом) та інших присутніх
  • Оцінка окупності інвестицій за допомогою ефективної аналітики даних для ІТ-адміністраторів
  • Можливість використання у великих приміщеннях (конференц-зали, навчальні класи тощо) завдяки діапазону відстеження до 10 м
  • Зручна модернізація існуючої відеосистеми для проведення нарад з ефектом занурення