SupraPlus™ Wideband USB (PL-HW251N-USB), телефонна гарнітура з USB (Plantronics)

Артикул: PL-HW251NUSB

Товар не постачається

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Гарнітура SupraPlus™ Wideband USB створена спеціально для професійного використання в центрах обробки викликів, що використовують в роботі IP-телефонію. Для підключення гарнітури не потрібно шнур-перехідник або адаптер, гарнітура підключається безпосередньо до USB-порту комп'ютера. Інсталяція відбувається в режимі plug-and-play, без необхідності встановлення спеціального програмного забезпечення. Гарнітура оптимізована для роботи з Microsoft Office Communicator 2007.

SupraPlus™ Wideband USB дозволяє користувачеві керувати викликами прямо з гарнітури, не використовуючи кнопки програмного телефону. Використання цієї гарнітури не тільки звільнить руки фахівця для роботи з клавіатурою або пошуку потрібного документа, але й забезпечить неперевершену якість звуку і захист від відвантаження.

Легкая и зручна конструкція SupraPlus Wideband USB дозволяє комфортно почуватися в гарнітурі протягом всього робочого дня. Мікрофон гарнітури оснащений системою шумоподавлення і розташований на гнучкому тримачі, положення якого можна відрегулювати. Розширений частотний діапазон сигналу, що приймається, забезпечує природне звучання голосу в динаміці. SupraPlus Wideband USB знижує рівень фонових шумів у вихідному і вхідному звукових потоках, захищає оператора від звукових перевантажень і дозволяє підвищити розбірливість мови в умовах низької якості передачі сигналу.