Entera NC (PL-HW111N), гарнітура телефонна

Артикул: PL-HW111N

Товар не постачається

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Гарнітура Plantronics Entera NC (PL-HW111N) ідеально підходить для центрів обробки викликів, яким потрібне бюджетне рішення, що поєднує в собі надійність і комфорт у використанні. Професійна гарнітура Entera забезпечує високу якість зв'язку, комфорт та зручність довготривалого використання.

Доступна як модель з одним динаміком, яку можна носити на вусі, так і модель з двома динаміками, щоб блокувати шум фону. Обидві моделі поставляються з мікрофоном, що шумопригнічує, для чіткої мови та мінімального обслуговування.

Хоча гарнітура Entera може не володіти всіма функціями високоякісних гарнітур Plantronics, вона, як і раніше, має всі функції резервного копіювання, обслуговування та підтримки, які ви очікуєте від Plantronics.

Придушення шуму офісу

Мікрофон гарнітури Plantronics Entera NC оснащений системою шумоподавлення, що забезпечує захист від фонових шумів та високу якість зв'язку.

Чистий звук динаміка

Розширений частотний діапазон відтворюваного сигналу забезпечує природне звучання голосу співрозмовника, дозволяючи уникнути неясностей між співрозмовниками через поганий сигнал.

Захист слуху оператора - найважливіша риса у професійній гарнітурі

У гарнітурі також використовується технологія захисту слуху від різких коливань, допомагаючи зберегти здоров'я оператора.

Роз'єм швидкого від'єднання для більшої мобільності - Quick Disconnect

Як і інші професійні гарнітури, Plantronics Entera BNC може бути використана зі стаціонарними телефонами з роз'ємом Quick Disconnect. QD-технологія Plantronics дозволяє відключати гарнітуру, не перериваючи телефонного з'єднання - при від'єднанні гарнітури від стаціонарного телефону виклик автоматично переводиться в режим очікування. Оператор може відійти від робочого місця, не знімаючи гарнітуру з голови, повернуться, підключити гарнітуру назад до телефону – і виклик автоматично знову активний.

Quick Disconnect доступний з підключенням безпосередньо до стаціонарного телефону або за допомогою відповідних звукових процесорів Plantronics до будь-якого телефонного обладнання контакт-центрів та офісів.