Entera BNC (PL-HW121N), гарнітура телефонна

Артикул: PL-HW121N

Ціна: 4 570.76 грн.

В наявності
Знижки
x
Сума замовлення
Ціна
от 0 грн.
4 570.76 грн.
Запитати менеджера
Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Гарнітура Plantronics Entera BNC (PL-HW121N) ідеально підходить для центрів обробки викликів, яким потрібне бюджетне рішення, що поєднує в собі надійність і комфорт у використанні. Професійна гарнітура Entera забезпечує високу якість зв'язку, комфорт та зручність довготривалого використання

Доступна як модель з одним динаміком, яку можна носити на вусі, так і модель з двома динаміками, щоб блокувати шум фону. Обидві моделі поставляються з мікрофоном, що шумопригнічує, для чіткої мови та мінімального обслуговування.

Хоча гарнітура Entera може не володіти всіма функціями високоякісних гарнітур Plantronics, вона, як і раніше, має всі функції резервного копіювання, обслуговування та підтримки, які ви очікуєте від Plantronics.

Захист слуху оператора - найважливіша риса у професійній гарнітурі

У гарнітурі також використовується технологія захисту слуху від різких коливань, допомагаючи зберегти здоров'я оператора.

Роз'єм швидкого від'єднання для більшої мобільності - Quick Disconnect

Як і інші професійні гарнітури, Plantronics Entera BNC може бути використана зі стаціонарними телефонами з роз'ємом Quick Disconnect. QD-технологія Plantronics дозволяє відключати гарнітуру, не перериваючи телефонного з'єднання - при від'єднанні гарнітури від стаціонарного телефону виклик автоматично переводиться в режим очікування. Оператор може відійти від робочого місця, не знімаючи гарнітуру з голови, повернуться, підключити гарнітуру назад до телефону – і виклик автоматично знову активний.

Quick Disconnect доступний з підключенням безпосередньо до стаціонарного телефону або за допомогою відповідних звукових процесорів Plantronics до будь-якого телефонного обладнання контакт-центрів та офісів.

Додаткові можливості підключення до ПК

Гарнітура підтримує підключення до ПК за допомогою спеціальних USB-адаптерів.