Supra Plus NC Wideband (PL-HW251N) - телефонна гарнітура для call-центру

Артикул: PL-HW251N

Ціна:

Закінчується
Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Plantronics SupraPlus Wideband NC (PL-HW251N) призначена для використання як з традиційним аналоговим телефонним обладнанням, так і сучасними VoIP-системами контакт-центрів та офісів, і є продовженням відомої серії гарнітур SupraPlus®. Успадкувавши високу надійність та основні риси ергономічної конструкції гарнітур попереднього покоління, SupraPlus® Wideband виконана із застосуванням передових технологій і здатна задовольнити найвибагливіші вимоги професіоналів.

Гарнітура має привабливий дизайн із класичним оголов'ям. Її легка та зручна конструкція дозволяє комфортно почуватися в гарнітурі протягом усього робочого дня.

Plantronics SupraPlus Wideband NC оснащена виносним мікрофоном з шумозаглушенням на гнучкому тримачі, положення якого регулюється, а розширений частотний діапазон сигналу, що приймається, забезпечує природне звучання голосу в навушниках.

Plantronics SupraPlus Wideband випускається ще в кількох модифікаціях з одним або двома навушниками та звуковою трубкою замість виносного мікрофона.

Гарнітури всіх модифікацій мають роз'єм Quick Disconnect, що дозволяє відключати гарнітуру, не перериваючи телефонного з'єднання, і можуть бути підключені через шнур-перехідник або за допомогою відповідних звукових процесорів Plantronics до будь-якого телефонного обладнання контакт-центрів та офісів.

Основні характеристики Plantronics SupraPlus HW251N

Чутливість при 1кГц 13 +/- 3 дБ
Діапазон частот від 100 до 10000 Гц
Вхідний опір 150 Ом +/- 25%
Характеристики мікрофона
Тип мікрофона електретний, з параметрами шумоподавлення
Чутливість при 1 кГц -39 +/- 4 дБ
Діапазон частот від 150 до 6800 Гц
Споживання струму максимум 245 A постійного струму
Вихідний опір менше 125 Ом
Шумопридушення 7 дБ мінімум