Plantronics Savi W710-M —бездротове рішення для комп'ютера, мобільного та стаціонарного телефону (без мікроліфта, MS Lync)

Артикул: PL-W710-M

Товар не постачається

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Гарнітура Plantronics Savi W710M є багатофункціональним рішенням, що підключається відразу до трьох (!) пристроїв — комп'ютера, мобільного та стаціонарного телефону. За допомогою натискання лише однієї кнопки користувач може вибрати лінію, по якій він буде розмовляти, а оптимізація з Microsoft Office Communicator 2007 і Microsoft Lync забезпечить автоматичне оновлення статусу в софтфоні, що дозволить колегам завжди бачити рівень зайнятості користувача, незалежно від того, яку лінію він вибрав.

Важливою особливістю гарнітури Plantronics Savi W710M є наявність великої кількості аудіо технологій, що забезпечують ідеальну якість звуку як для користувача, так і його співрозмовника.

Голос користувача надходить у мікрофон із системою шумоподавлення, що зменшує фоновий шум, тим самим знижуючи напругу на слух співрозмовника. Після цього звук піддається цифровій обробці (технологія EDSP) та його подальшій передачі у широкосмуговому форматі (технологія CAT-iq), що дозволяє забезпечити високоякісне та природне звучання голосу в будь-яких умовах. У свою чергу, слух користувача захищає технологія SoundGuard Digital, убезпечуючи його від тривалої дії шумів та різких звукових перепадів понад 85 дБА.

Plantronics Savi W710

Додатковою функцією Plantronics Savi W710M є можливість створення конференції між гарнітурою користувача та двома із трьох можливих пристроїв (комп'ютера, мобільного або стаціонарного телефону). До базової станції Savi W710M можна також підключити до 3 додаткових гарнітур, тим самим запросивши в конференцію ще трьох учасників! Свободу переміщення для них забезпечить використовувана DECT-технологія, що дозволяє пересуватися офісом на відстань до 120 метрів від базового блоку Savi W710M і забезпечує стабільне з'єднання, захищаючи його від перешкод, що створюються мережами Wi-Fi.

Основні технічні характеристики Plantronics Savi W710M:

  • ECT-технологія забезпечує найкраще у своєму класі звучання та захищає сигнал від перешкод мереж Wi-Fi
  • Технологія CAT-iq забезпечує передачу широкосмугового аудіосигналу в діапазоні частот до 6800 Гц
  • Технологія SoundGuard ® Digital ™ - захищає слух користувача від тривалої дії шумів та різких звукових перепадів понад 85дБА
  • Удосконалена цифрова обробка сигналу — EDSP (Enhanced Digital Signal Processing) забезпечує природне звук голосу
  • Адаптивна система живлення забезпечує більший час роботи акумулятора в режимі розмови чи очікування
  • Мікрофон із системою шумоподавлення
  • Проведення конференц-дзвінків з можливістю підключення до 3-х додаткових гарнітур
  • Віддалений прийом/завершення виклику натисканням однієї кнопки
  • Регулювання гучності в динаміці гарнітури
  • Кнопка вимкнення мікрофона (Mute)
  • Індикатор рівня заряду акумулятора у вигляді іконки на екрані комп'ютера
  • Радіус гарнітури — до 120 метрів
  • Час роботи в режимі розмови — до 9 годин
  • Вага гарнітури — 72 гр

 

Також, компанією Plantronics представлена UC версія, оптимізована для додатків Unified Communications та софтфонів Avaya, Cisco, IBM, Skype та інших. /p>

 

Видалене прийняття виклику

Бездротова гарнітура підключається до телефону разом зі стандартною трубкою. Це дозволяє за бажання використовувати для розмови звичайну трубку, або перемикати дзвінок на гарнітуру та назад.

Для можливості віддаленого дзвінка разом з бездротовою гарнітурою необхідно використовувати спеціальний пристрій – мікроліфт, який підключається до базового блоку гарнітури та здійснює прийняття/завершення виклику за сигналом гарнітури.

Мікроліфт HL10

HL10 здійснює механічне підняття трубки і підходить практично до будь-якого телефону. Для початку розмови телефонна трубка знімається з важеля, а після завершення — повертається на місце.

Електронні мікроліфти

Електронний мікроліфт підключається між базовим блоком гарнітури та телефонним апаратом і призначений для так званого «електронного прийняття виклику», тобто. прийняття/здійснення виклику без механічного підняття трубки з телефону. Це особливо зручно, коли телефон висить на стіні або конструкція телефону не дозволяє використовувати HL10.

 

Брошюра по гарнітурам серіі Savi 700

 

 

Відеоінструкція з підключення та налаштування Plantronics Savi W740/W730/W720/W710

 

 

Демонстрація додаткових можливостей систем Plantronics Savi W740/W730/W720/W710. Відео!

 

 

Огляд програмного забезпечення Plantronics Spokes. Видео!

 

 

Plantronics Savi W700 - відео огляд.

 

Завантажити інструкцію
Руководство пользователя