Plantronics Calisto 7200 - спікерфон для невеликих переговорних кімнат (USB, Bluetooth)

Артикул: PL-P7200

Товар не постачається

Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Calisto 7200 забезпечує високу якість звукопередачі у конференц-залах для невеликих груп. Ненаправлені мікрофони забезпечують 360-градусне покриття та зниження рівня сторонніх шумів, дозволяючи проводити колективні обговорення без будь-яких перешкод. Простота підключення через інтерфейс USB чи Bluetooth® та зручні засоби керування одним дотиком дозволяють витрачати менше часу на усунення несправностей та підтримувати високу продуктивність. Спеціальна кнопка скидання Bluetooth® забезпечує швидке та легке підключення нових користувачів. Спікерфон Calisto 7200 для конференц-залів розроблений з урахуванням потреб сучасних офісів з відкритим плануванням.

 

Основні особливості:

 

  • Інтуїтивні сенсорні елементи керування прийомом та завершенням дзвінків, відключенням мікрофона та регулюванням гучності на ПК та смартфоні дозволяють спростити роботу з дзвінками.
  • Ненаправлені мікрофони забезпечують кришталево чисте звучання завдяки активації голосу мовника.
  • Це ідеальний додаток до гарнітури, що забезпечує гнучкі можливості для обговорення робочих питань щодо конференц-зв'язку або через веб-конференції.
  • 360-градусне покриття приміщення з активним придушенням фонового шуму ідеально підходить для мобільних співробітників, яким доводиться здійснювати та приймати виклики за різних умов.
  • Підтримка широкосмугового аудіосигналу під час здійснення викликів за допомогою ПК та технологія цифрової обробки сигналу знижують ймовірність пропадання сигналу, а функція ехоподавлення виключає появу акустичної луні.

 

Основні характеристики:

 

Час роботи в режимі розмови До 6,5 годин
Цільова група Дозволяє мобільним користувачам ПК та пристроїв з підтримкою Bluetooth® перетворити будь-який робочий простір на конференц-зал для невеликих груп до шести осіб
Сумісність Windows® або Mac OS
Бездротова частота Bluetooth® v4.1
Звукові характеристики

Передача через інтерфейс USB: ширина смуги звукових частот до 11 кГц

Прийом через інтерфейс USB: ширина смуги звукових частот до 20 кГц

Прийом через інтерфейс Bluetooth із застосуванням профілю A2DP: ширина смуги звукових частот до 20 кГц (з частотою дискретизації 44,1 або 48 кГц)

Інтерфейс Bluetooth із застосуванням профілю Hands Free Profile: ширина смуги звукових частот до 7 кГц

Інтерфейс Bluetooth із застосуванням профілю Headset Profile: ширина смуги звукових частот до 3,5 кГц

Система спрямованих мікрофонів забезпечує 360-градусне горизонтальне покриття з прийомом звуку на відстані до 3 метрів, а також ефективне шумо- та ехопридушення. Система з чотирьох спрямованих мікрофонів забезпечує ефективне ехопридушення, а також підтримує повнодуплексну передачу аудіосигналу та профіль A2DP

Модель Calisto 7200: пристрій сертифікований для роботи з програмою Skype for Business

 

Завантажити інструкцію
Инструкция Calisto 7200