Представляємо вашій увазі нову серію рішень для персонального відеоконференцзв'язку - Poly Personal, які усунуть перешкоди в спілкуванні з партнерами при віддаленій роботі. Poly P являє собою лінійку USB-рішень для відеоконференцзв'язку, що забезпечують професійну якість в компактному корпусі. Високоякісні камери і аудіосистеми преміум-класу, які дають користувачам впевненість, свободу і професійні переваги, що дозволяють виглядати і звучати найкращим чином. Точно налаштована оптика камери і мікрофони гарантують, що вас будуть бачити і чути з винятковою чіткістю, а яскраві кольори і автоматична компенсація низької освітленості забезпечують передачу відео в найкращій якості.

Poly Studio P5 - компактна веб-камера для широких можливостей. Високоякісна оптика камери налаштована так, щоб ваші клієнти бачили чітке зображення професійного рівня. Для досягнення максимальної ефективності при проведенні відеозустрічі, рекомендуємо використовувати камеру Studio P5 разом з аудіорешеннями Poly, такими як гарнітури Blackwire, Voyager або спікерфони серії Sync. Також можна скористатися спрямованим мікрофоном, яким оснащена камера і зовнішніми динаміками вашого ПК або лаптопа.

Poly Studio P15 - персональний відеобар, в якому є все необхідне, щоб виглядати і звучати якомога краще. Чудова камера з автоматичним кадруванням і сучасними аудіотехнологіями (NoiseBlock AI і Acoustic Fence), забезпечують професійний рівень картинки і звуку під час віддалених зустрічей.

Poly Studio P21 - дисплей для особистих зустрічей. Проста настройка високоякісного відеоконференцзв'язку в вашому особистому робочому просторі. Пропонує повний набір можливостей, включаючи дисплей, камеру, мікрофони і динаміки. USB-підключення до ПК, дозволяє використовувати Studio P21 з будь-яким додатком для відеоконференцій.

Слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнатися про старт продажів новинок першими.