Телефон для конференцій Konftel 800 отримав офіційну сертифікацію для роботи з хмарним сервісом Zoom Phone.

Флагманський конференц-телефон Konftel 800 успішно пройшов тестування на повну сумісність із платформою Zoom Phone – це PBX платформа якісно-нового рівня взаємодії та мультимедійних комунікацій для співробітників підприємств різного рівня та розмірів. Konftel 800 підключається до Zoom Phone як SIP-пристрій і надає бездоганну та природну сумісність, що поєднує винятковий звук із гнучкістю, простотою використання та швидким налаштуванням.

Konftel 800 підходить для різних конференц-кімнат та залів. Для розширення зони охоплення телефон підтримує підключення двох зовнішніх інтелектуальних мікрофонів та можливість послідовного підключення до трьох апаратів Konftel 800.

Крім цього Konftel 800 можна використовувати як центральний аудіопристрій в комплектах для конференц-зв'язку Konftel C20800 Hybrid та C50800 Hybrid.

Konftel 800 відзначений нагородами за дизайн і високоякісний звук, який забезпечується технологією OmniSound, що формує акустичний промінь трьома вбудованими активними мікрофонами, а також гнучке розширення зони охоплення конференц-телефону.