«А-КОМ» анонсує надходження у продаж нового універсального апарату для конференц-зв'язку

Компанія «А-КОМ» презентує Konftel 55Wx – зручний багатофункціональний апарат для конференц-зв'язку, що забезпечує ідеальну передачу звуку високої чіткості завдяки використанню запатентованої аудіотехнології OmniSound HD.

Cпікерфон моделі 55Wx, є покращеною версією популярного апарату Konftel 55W. Програмне забезпечення новинки автоматично визначає підключення до ПК або ноутбука та встановлений на нього додаток для роботи в середовищі уніфікованих комунікацій (Unified Communications, UC), що дозволяє без будь-яких обмежень користуватися обраним UC-додатком: Skype for Business, Cisco Jabber або Avaya UC, можливості по обробці виклику будуть доступні в повному обсязі на сенсорному екрані Konftel 55Wx.

Konftel 55Wx підтримує Bluetooth- та дротове USB-підключення до персонального або планшетного комп'ютера, мобільного або стаціонарного телефону (опціонально, через телефонний адаптер). Виклики за протоколом IP можна об'єднувати зі дзвінками по стаціонарним або мобільним телефонам прямо під час спілкування завдяки функції «конференц-міст». Всі активні підключення відображаються у вигляді піктограм на дисплеї апарата. Також спікерфон оснащений функцією запису на карту пам'яті SD, що дозволяє зберігати і відтворювати записані на карту пам'яті розмови та їх фрагменти, а також обмінюватися ними.

Апарати Konftel 55Wx підтримують технологію Bluetooth, а також можливість підключення додаткових виносних мікрофонів для збільшення зони охоплення.

Новинка доступна для замовлення!