Konftel 55Wx -апарат для конференцзв'язку, тачскрин, USB, слот картки SD, Bluetooth

Артикул: KT-55Wx

Ціна: 27 955.02 грн.

В наявності
Знижки
x
Сума замовлення
Ціна
от 0 грн.
27 955.02 грн.
Запитати менеджера
Оплата:
  • безготівковий розрахунок (ціна на сайті вказана з ПДВ)
Доставка:
  • самовивіз зі складу у Києві (безкоштовно)
  • доставка транспортною компанією по Україні

За Вашим запитом оперативно:

  • підберемо обладнання та аналоги
  • надамо технічну консультацію

Konftel 55Wx  — це зручний багатофункціональний апарат для конференц-зв'язку, що забезпечує ідеальну передачу звуку високої чіткості завдяки використанню запатентованої аудіотехнології OmniSound® HD.

Cпікерфон моделі 55Wx є покращеною версією популярного апарату Konftel 55W. Програмне забезпечення новинки автоматично визначає підключення до ПК або ноутбука і встановлений на нього додаток для роботи у середовищі уніфікованих комунікацій (Unified Communications, UC), що дозволяє без будь-яких обмежень користуватися вибраним UC-додатком, Sky Jabber або Avaya UC, можливості обробки виклику будуть доступні в повному обсязі на тач-скрині Konftel 55Wx.

Konftel 55Wx  опціонально, через телефонний адаптер). Виклики за протоколом IP можна об'єднувати зі дзвінками по стаціонарних або мобільних телефонах прямо під час спілкування завдяки функції «конференц-мост». Усі активні з'єднання відображаються у вигляді піктограм на дисплеї апарата. Також спікерфон оснащений функцією запису на картку пам'яті SD, що дозволяє зберігати та відтворювати записані на картку пам'яті розмови та їх фрагменти, а також обмінюватися ними.

Апарати Konftel 55Wx підтримують технологію Bluetooth, а також можливість підключення додаткових виносних мікрофонів для збільшення зони охоплення.

/p>

 

Комплектність постачання:

Konftel 55Wx, адаптер живлення, акумуляторна батарея, набір інтерфейсних кабелів (USB-miniUSB, живлення).

Увага:телефонний адаптер KT-Adapter-55 у стандартний комплект поставки не входить.

Основні функції конференц-апапрату Konftel 55Wxx

 

Технологія Omnisound® HD – чудова якість звуку

Запатентована аудіотехнологія OmniSound® гарантує якісну передачу кришталево чистого звуку в обох напрямках, що дозволяє ефективно брати участь у віртуальних зборах. Це забезпечується завдяки відмінним динамікам та гіперчутливому мікрофону, що приймає звук у всіх напрямках (360°). Технологія OmniSound® HD гарантує передачу звуку високої чіткості під час дзвінків по IP протоколу. Вона має такі характеристики: автоматичне ехопридушення та усунення відволікаючих фонових шумів, а також еквалайзер, що дозволяє індивідуально налаштовувати різні параметри звуку.

Ви можете вільно переміщатися по приміщенню, розмовляти та брати участь в обговореннях — якість звуку залишиться чудовою: він не пропадатиме, слабшатиме або переходитиме в луну.

 

Рідкокристалічний дисплей з функцією тачскрин

Konftel 55Wx обладнаний РКД з функцією тачскрин, що дозволяє максимально комфортно користуватися всіма функціями апарату та керувати налаштуваннями через русифіковане меню налаштувань.

 

USB-підключення для дзвінків за протоколом IP

Апарат сумісний з більшістю серед об'єднаних комунікацій, його можна підключити до персонального або планшетного комп'ютера за допомогою USB-кабелю, що входить в комплект.

Бездротове Bluetooth® підключення

Konftel 55Wx підтримує бездротове підключення за протоколом Bluetooth® до персональних або планшетних комп'ютерів, а також мобільних телефонів, що робить застосування конференц-апарат ще більш комфортним та зручним.
Список підключених Bluetooth-пристроїв відображається на дисплеї Konftel 55Wx.

Звертаємо вашу увагу на те, що для досягнення найкращої якості аудіо-звучання, Bluetooth-підключення Konftel 55Wx до ноутбука або персонального комп'ютера рекомендується проводити через зовнішній USB-Bluetooth адаптер.

Відображення активних підключень на РК-дисплеї

Всі типи активних підключень (до ПК, телефону, мобільного ТА) відображаються у вигляді піктограм на дисплеї апарата. Вибір необхідного пристрою для зв'язку відбувається натисканням відповідної піктограми.

Відновлення програмного забезпечення

Технічні можливості конференц-апарата дозволяють проводити оновлення програмного забезпечення двома способами: з персонального комп'ютера використовуючи USB-підключення або з карти SD, встановленої в апарат.

Запис розмов на карту пам'яті

Конференц-апарат дозволяє записувати телефонні розмови або фрагменти промови на картку пам'яті SD. Записані розмови можна прослухати на апараті або комп'ютері, обладнаному пристроєм для читання карт пам'яті.

>

Функція «конференц-бридж»

Виклики за протоколом IP можна об'єднувати зі дзвінками за стаціонарними або мобільними телефонами. Це

легко зробити за допомогою кольорового інтелектуального РК-екрана, на якому відображаються поточні підключення.

Опціональне обладнання (купується окремо):

Додаткова акумуляторна батарея – код: KT-Battery-55

Мапа пам'яті SD, 2 Гб – код: KT-SD-card

Телефонний адаптер: KT-Adapter-55

Додаткові мікрофони (2 шт у комплекті) - KT-mics-300

Інтерфейсні кабелі для підключення мобільних телефонів – арт. можна підібрати посилання на сайті www.konftel.com